Followers

Monday, May 12, 2008

Wawasan the Greatest!

Ari ni masuk ofis lambat coz bangun lambat..kui..kui...kui..mane taknye, last weekend enjoy giler babun kat A Famosa Resort melaka. What the enjoyable, coolest, best, happening place we've been!!


Best la pegi melaka semalam...rugi besar jugak la sape yg x pegi ..happening giler. gile pun x happening macam nih! Pada semua (rai, zura, awin, diana, fit, elli n ziera), thank for the very happy ending holiday.. harap bole buat lagi next year. and hopefully yg lain2 dpt join untuk menambah perasa kebest_an gathering Wawasanian nih.. (zura, ko jgn ah kawin mase gathering..haha..)




Bile teringat mase kat a famosa 2, teringat balik memory mase kat Wawasan. Macam tak percaya sume dah keje bagus2, ade family sendiri, dengan husbandnye, anaknye.. Macam2 cerita baru dan lame yg bole review. tak basi2 cerita2 mase kat Wawasan dulu..rasenye tiap kali jumpe cerita benda yg sama tapi nak cerita jugak lg..













































special thanks dedicated to husband2 n anak2 yang sangat memahami ke'gila'an mama2 n kakak2 wawasan nih..caya lah awak semua..


Faiz's family: Cikgu Pyan (hehe) n Suhail yg comel

Rai's Family: Saiful, Adam yg hyper, Aiman yg cute

Awin's: Pak Din (kelakar nih!) n Aqif yg cubby

Diana's: Iwan the pirate (retired) n Arif yg cool

Ziera n Haziq yg handsome..

Till the next reunion! Aloha!!!