Followers

Tuesday, February 8, 2011

Yang Mana 1? (erk, lagi?!)

Assalamualaikum blog :)

 Otak dh tepu sbb lame sgt cuti..he3
Orang lain yg raye, kite yg sebok kan?
Orang kata cuti utk rehat2, relax2..
Tapi kenapa lepas cuti rasa cm nk tanggal sume tulang, urat dan kepala hotak ek?
hu3
nk kena cuti lg la gamaknye ni..he3

Lagi 1 bln lebih je nk deliver..
Due 17 March 2011
X scan pun lg jantina baby ni.
Ramai yg buat spekulasi..
Antaranya:
1. "Rasa sama or berbeza dgn pregnancy yg sebelum ni? Kalo same, lelaki la..kalo x ppuan la gamaknye"
- eh, camtu pun bole ke?

2. "Bapak aku tgk kalendar jawa, arab, etc..kalo umur cam ko (30 thn) bersalin bulan 3, kompom dapat anak ppuan!".
- hah! tu dia..mcm ahlil nujum pak belalang daa..

3. "Perut ko ni lain macam je. Kembar kot!"
- kalo dh rezki, saya terima dgn redha :)

Btw, apa2 pun saya berterima kasihlah atas segala perhatian dan kutukan yg diberikan. Semoga saya selamat melahirkan dan mendapat bayi yang sempurna, cukup sifat dan dapat dididik menjadi anak yg soleh..

Bile dh menambah ahli baru dlm keluarga, ade la beberapa elemen lain dlm kepala hotak ni.

1. Nak cari rumah yg besar sikit la kot. Kalau boleh rumah sendiri :)
2. Nak beli transport yg besar sikit jugak utk kemudahan (err, bukan bas ye tuan/puan..he3)

Kekangan yang ada ialah BUDGET yang kureng..hu3

Agak2, mana satu yg perlu diutamakan ek?
Rumah atau kenderaan?

Ah, garu kepala lagi la en. suami..he3
xpe la bang, buat la kura-kura kira-kira dulu..
nnt kite tutup dgn Istikarah ye :)

Moga dipermudahkan oleh Allah segala urusan.

**Adik bongsu saya dh bergelar guru setelah 5 thn di IPG (degree pendidikan PSIMP). En. Mohd Asrul Fitri, selamat bertugas dan tunaikanlah tanggungjawab dgn ikhlas..
(Dapat posting kt Bentong. 1 jam je dr umah mak..x sempat nk rindu2 mak, dh sampai sekolah :p)