Followers

Tuesday, March 11, 2014

WAWASAN Mini Meeting :)

Assalamualaikum..

Happy gile bila dapat jumpa kawan-kawan lama. Kisahnya ni kawan2 masa di hostel di S**J, Seremban..batch 96-97. Dah tua ko Jah!

Group kami ramai. Standardlah semua dah berkerjaya dan berkeluarga, maka susah lah nk gather semua ada. Rasanya semua yang nak organize gathering-mering ni hadapi masalah yg sama kot '^_^

Minggu lepas one of the member jemput ke wedding reception adiknya. Kat Putrajaya pulak tu. Kite pun suka la sbb dekat..hoho..Gigih nak pegi walaupun pagi papa ada kerja sampai tengahari. Been there around 2pm --ngap3 -- tengok pengantin -- g tandas 4 round (anak 4 kan!!) -- jumpa kawan2!!!  4 of us were there and mak-mak-budak mula tak hingat dunia..hahaha..Macam lah dah lama sngat tak jumpa tapi cerita yang sama berulang kali tanpa bosan. Pernah alami?

Mak-mak-maksedara-mak budak
Sorang abang pengantin tanya "Ni group Nurfia ke?". Eh?

Kisahnya, kawan kami ada kedai online..Dia letak nick M*a Nurfia. Dah lama nak tanya apa maksud Nurfia tu. Bz body nih wonder sebab slalu tgk org letak nama kedai sempena nama sendiri, nama anak, gabung2 nama etc. Tapi mcm x kena je ngan makcik tu..hehe..Jangan marah.

Kata dia "Nurfia bermaksud MAFIA yang dah dapat NUR"

Aih? MAFIA ke kita dulu? Jeng3

Wassalam.