Followers

Tuesday, July 27, 2010

Demam da..

Last week Abang Suhail x sihat. Demam panas since Tuesday. Muntah2. Dah la tak nak makan..Pastu muntah plak..habis susu keluar balik..sian.. 2 kali jumpa doktor. Wenesday took day off to Klinik Jameaton (dah tau dah ape doc n ckp n ubat ape die nk bagi..hu3)..lesap la jgk rm45. Friday amik EL lagi went to Klinik Kesihatan Seri Kembangan. Punye la ramai manusia yg sakit. Came at 9am, check kul 11am..hu3. Seb baik papa baik hati temankan mama, amik cuti gak (tq cikgu besau..he3).

Sorang makcik dtg dok sebelah kitorang.
Makcik: Knapa ni
I : Anak ni demam (dengan muka ramah giler)
Makcik: Siannye denggi (dengan muka selamba)
I : (makcik ni kang aku swing terus masuk emergency plak kang)
Check darah: -ve denggi. pewww! Rs nk tunjuk je result blood test tu kt makcik td..huh!
Argh, lupekan makcik tu!!
BTW, Balik klinik amik adik Syakir, beli ns ayam fav abang Suhail n balik umah cos papa nk p Solat Jumaat plak.

Petang abang Suhail tido. Syakir pun join. Nmpak ok after amik med br tu. Rupenye budget murah je abang Suhail ni..he3

Sabtu, Abang Suhail dah sihat. Adik Syakir, jom main!!