Followers

Wednesday, July 28, 2010

Jalan2 Jakel

Sape kate kain kt Jakel murah2 bangat..aku p Jakel Shah Alam..tipu je sume tu..aku tgk mahal jek. Murah lg kain kt Tangkak. Patut la Rai hangin semacam..Huh! Ape-ape pun total damage aku (erk, abang..) Ahad lepas, RM200++ gak la.. Kain utk wat baju melayu anak-anak, lining (ni yg wat mahal ni..huh!) n kain cotton utk gue..he3 (tq abang..). The problem is: Ade ke lagi orang nk amik tempahan baju..kui3. Jawapan: Ade! kt kakak sepupu ku yg baik hati, masih terima tempahan..he3.

Ade org tanye kat FB, nape baju anak2 n mama je? Papa xde ke? Hu3.. Papa dah taubat nk tempah baju cos rege tempah lagi mahal dr rege kain..ha3 (dah tu tempat kt butik..mmg la kan?! huh!). So, baju papa nnt, insya Allah beli je la dah siap..kedai feberet die Butik Omar Ali (seb baik Omar Ali dah ade cawangan kt Alamanda, x yah p KL dah).

Lepas round 2nd floor Jakel, p minum kat Bistro Upin dan Ipin. he3..sebelah Jakel je. Masuk je Suhail dah round, xmo duduk..poyo giler order ns goreng..last2 minah kt situ kate ~kak, nasi dah habis~..erk, nk mkn ape ek? Akhirnye Spagetti Bolognese utk aku, ns lemak utk papa n nutget utk Suhail n Syakir + air milo. Nah hambik ko RM27++..ha3. Sape soh mkn kt theme cafe ye x? ha3