Followers

Monday, October 25, 2010

Gaji..Yay!

oooo happy arini..sbb ape? sbb ari ni ari gaji!! yabedabeduuuuuuuuuuuuuu...

Ptg ni leh la g Gi*ant Seri Kembangan. Opened on 21st ari tu..dekat depan umah je tp x penah g lagi..hi3..weird! Slalu kami laki bini mmg kaki mall..Window shopping - ukur jalan - berangan2 kt kedai Sen Heng laki aku la tu..he3..tp Gi*nt ni cm xde je dlm pikiran. eksen giler! Tp ptg ni kena g cos brg2 umah dh abis. Suhail dh jerit2 sbb stok Vitagen die dah abis..Syakir pun dh selongkar rak baju jajan cari makan ^_^..dh abis dik..serdak2 sume mama dh abiskan :p (omak awak ni x larat nk soping kt Ju*co tiap minggu, bole pengsannnnn).

Berbalik pada Gi*ant, sejak dua-tiga-empat menjak dibuka ni, ari2 tgk kete penuh je.
1. adakah parking x cukup? atau
2. org putra permai mmg kaki ambush mall? he3..
 Tp mmg sesak la..menambah sesak kepala aku yg sedia sesak tiap kali nk balik keje..hu3. Ntah bile la traffic light n simpang depan Gi*ant tu nak buka ye? Kalo dh buka, xde la sesak mctu sgt gamaknye..
Xpe, ptg ni kite reki jln. Ok x Suhail?

Knape suke sgt dpt gaji arini? Bukan gaji aku pun.. (luv someone very much today! >_<