Followers

Tuesday, January 4, 2011

PD Perdana Condo, Port Dickson

Ahoy! Wah, cm kelasi plak..he3..
Citer dh basi sikit tp nk citer gk..

Last month g Family Day WASANA kt Port Dickson, N9
25-26 December 2010
After habis event, cadangnye nk melepak kat apartment yg we all sewa (buruk2 pun 1 mlm RM270/night) SIGH!
Sbb event abis lewat sikit, tibe kt apartment almost 6pm
ops lupa, apartment tu name die PD Perdana Condo
Apartment with 3-rooms - RM270
Apartment with 2-rooms - RM230
(ni rate masa cuti krismas hari tu)
Murah kan?
Tp jgn TERPEDAYA!

YA!
Sgt lah buruk luar dan dalam
Maaf la kat owner2 rumah kt situ
Salah pengurusan atau owner yg x jaga rumah kot :(

"Ok, ape problem lu ngan apartment2 diorang?"
Somebody asked me..
Ok, the answers as listed below:
(wah!)
1.  checked in at 6pm tp apartment ready right a minute b4 Maghrib due to "ade org nk masuk dulu" - whathehell!
2. apartment 1: pam tandas rosak (abis la sape yg 1st b*rak tu..sure gelabah gile..hu3)
3. apartment 2: ekon rosak (ntah ekon or the remote) - 2-2 bilik plak yg rosak tu - 1 bole manual, i lg ilek!
4. ke3-3 apartment:  water heater rosak
5. siaran TV mmg hampeh la - xpe, dtg bukan nk tgk tv
6. nyamuk punye la byk - seb bek aku ni safety-oriented traveller..he3. dlm beg mmg dh stand-by ubat nyamuk letrik..ha3
7. last but not least, pintu apartment rosak beb! xleh kunci. kunci grill je yg ok.

pergh..byk lg kalo ikutkan x puas hati gue ni..
tp org ckp, man2 la kan..
seb bek ade katil, bantal n selimut..
kalo xde?
lg haru lah jawabnye :p

Ape2 pun tkasih la kt apartment tersebut di atas kesudian meng'gembira'kan anak2 ai sbb ade pool.
budak2 kecik takut mandi laut..
so mandi pool pun dh memadai utk diorg happy
dgn itu, amik la 1 star utk PD Apartment Condo, Port Dickson, N9
-The End-

**Jaki ngan org2 yg tetibe minat damn giler2 kat Khairul Fahmi, Norshahrul, n co after Harimau Malaya menang AFF Suzuki Cup 2010 ari tu.. b4 ni haram kenai pun idak kan? opss..terlebih suda..