Followers

Wednesday, September 2, 2009

Malas yg melanda..

Lamenye x masukkan N3 dlm blog..masalah yg terBESAR, malas! Bulan2 pose ni sume malas. Kepala pening, perut lapar, bb pun asyik gerak2 (tp bagus ler, x gerak kang masalah plak)..but anyway, happy jgk cos dapat menunaikan kewajipan berpuasa dengan jayanya..yeah! Poser penuh lg nii...walaupun kadang2 rs nk pengsan..huhu..

Now ni, petang2 slalu hujan..so balik keje xde la rasa panas..ade laa kadang2 tu..yg bestnye, blan ramadan bos bg balik kul 4..sume member jeles same aku..hihi..tp same jek, kuar ofis kul 4, jln terkedek2, masuk kete, start kete, lalu jammed kat depan south city plaza nk ke serdang g bzr ramadan (wajib!), amik Suhail, at the end.....sampai umah almost 5. Balik lepak dulu, baring2, layan Suhail main2 kejap, then baru ler masak (masak nasi jek..hehe). Kalo ikut ati nasi pun nk beli kat bazar ramadan tp macam melampau sgt..nnt merajuk plak beras kat umah.

Baju raya x pikir dah..2 bln b4 puasa da siap..advanced! Tahun ni abang nk kaler grey..hump, x tau apsal..dia rs cantik kot. Baju suhail pun same ler..ari tu tgk kat butik Omar Ali, Alamanda baju melayu utk suhail..rm69..tu yg da siap..kalo baju tempah rm100 jgk..terima kasih n babai..last2 wat kat kak teh rm 20 jek..huhu..

walaupun ms raya aku dlm confinement (Insya Allah, harap semuanya selamat), masih ade mood utk pakai baju raya..don't care what people said...even baju greyish tp still ade pink2..hehe..ni kelebihan org pompuan ler..xkan nk pakai bj kurung kain kosong warna grey..mane dapat beb! cuma tgh pikir, kaler tudung ape yg sesuai..dari hari ke hari nk ke Bangi usyar2 tudung, tp x berkesempatan lg..nk raya ni butik Ariani or Hajaba mesti ade diskaun..bole la kot g weekend ni..yeyejeakunih!

mak pun ade kat sini..Ahad lepas balik kg, Isnin tu mak ikut balik skali..Masa bukak puasa ramai ler kat umah..(ramai means aku, abang, suhail, mak, apad..ramai ler tu..hehe..)..mlm after maghrib, adik plak datang..dari Annur, check up petang tu..mlm sakit perut lg..doc kate tgg a month utk tgk..maybe bkn prob perut tp usus..sian adik aku..

skang ni kat ofis, tgh pening kpala, mengantuk dan segala keMALASan yg melanda..sambil2 wat keje, sambil berblog..view blog org len, tgk fb, jp g bos dtg ler kot..so kena la buzz off..till then.